Vine vara bine-mi pare, hai sa incepem cu miscare. Cum ne pregatim de vara

misare

Cand vine vorba de sport, mai multa miscare sau orice alta activitate care ne solicita fizicul, multi dintre noi cautam diverse motive pentru a face orice altceva, numai sport nu.  Suntem prea obositi dupa o zi de munca, nu avem timp sau preferam sa lenevim in zona noastra de confort. Dar stiti ca pentru a reusi si a duce planurile la bun sfarsit e necesar sa iesim din zona de confort, nu?

Cei care nu sunt pasionati absolut deloc de miscare, o escapada la munte e inceputul cel mai promitator. Aer curat, relaxare, peisaje care ne fac sa uitam pentru moment de haosul din orasul in care ne petrecem cel mai mult timp. Sa nu uitam de miscare. Sportul ne ajuta sa scapam si de stresul cotidian care a luat asa mare amploare in ultima vreme. Miscarea de dimineata e sanatate curata. Iti da energie pentru intreaga zi, vitalitate si o stare de bine pe tot parcursul zilei. Si cand te mai gandesti cat de bine o sa arati in costumul de baie sau la cina cu iubitul tau, imbracata in rochiile pe care nu sperai ca o sa le mai poti purta.

Hidratarea este la fel de importanta. Consuma cat mai multe lichide, pielea ta o sa-ti multumeasca…si scapi si de celulita.  Miscare te ajuta sa scapi de stres, depresie si kilogramele in plus.  Tu ce motive ai sa nu faci catusi de putina miscare?

Share Button

Comments

comments