Unii spun: “urmează-ți inima”, dar în ce direcție o iei când inima ta e ruptă în două?

relatii

Ce să faci când nu esti sigur în ce direcție trebuie să mergi în ceea ce privește relația ta sentimentală? Astăzi scriu pentru tine, cea căreia busola nu-i arată direcția propice, dar și pentru el, cel ce a oferit pe tavă altceva decât cheile mașinii sau pinul cardului premium. Ce să faci după ce te-ai despărțit, inima ți-a fost ruptă în două, iar tu tot ce simți acum e doar durere?

Ok!!! În primul rând sunt sigură că și tu știi că există adeziv de lipit, iar orice sac își are peticul, iar timpul…timpul e de partea ta, întotdeauna! Nu sunt o expertă în inimi frânte, împăcări spectaculoase sau rețete secrete menite să-ți facă relația să dureze sau să dureze așa cum vrei tu, dar pot să-ți împărtășesc din situațiile prin care am trecut, menite să te facă pe tine să ocolești gropile în care eu adesea mi-am rupt pantofii. Una peste alta… dacă el, cel ce te făcea să zâmbești în cele mai răcoroase dimineți, florile erau mereu proaspete în vază, respectul era o obișnuință de-a lui, libertatea voastră era liberă, siguranța era și ea în pachet, iar tu te simțeai prețuită, răsfățată, te simțeai a lui si asta îți convenea de minune, atunci da, iubirea voastră a fost așa cum mulți și-ar dori. Iar dacă ruptura s-a petrecut în urmă cu câteva zile, luni sau chiar mai mult, dar totuși ceva menține dorința arzătoare de a face ceva să fiți din nou împreună, nu te pripi, ce e menit o să se întâmple. Poate lucrurile trebuiau să fie un pic altfel sau poate despărțirea s-a produs pentru a lega o iubire mai puternică.

Dacă de cealaltă parte a barierei se afla un bou, unul care nu cunoștea măcar o ramură din cele spuse mai sus, deja stii că te aflii pe calea cea buna, iar ceva fabulos te așteaptă, ceva fabulos…așa ca tine. Ești o femeie puternica, și poate chiar femeia pe care orice bărbat și-o dorește, dar nu și-o permite. Am scris cateva cuvinte despre asta AICI

Ocupă-ți mintea cu cititul unei cărți, mergi la sală, călătorește și iubește-te. Ceva bun te așteaptă.Nu uita să-mi împărtășești povestea ta și care sunt micile secrete după care te-ai ghidat pentru a face relația ta să mearga așa cum îți dorești.

Share Button

Comments

comments