Scrisoare catre o femeie puternica

Da, esti o femeie puternica, independenta, esti frumoasa, esti ambitioasa, esti feminina si senzuala, esti o femeie adevarata. Esti, esti, esti! Tu, femeie deosebita, cum crezi ca ai ajuns atat de sus daca nu paseai cu incredere si intelepciune spre succesul pe care il ai acum? Tie iti datorezi asta, in primul rand. Datorita tie esti acum o femeie de succes. Ai muncit pentru asta, ai facut-o cu dragoste si motivatie. Bucura-te, pentru ca meriti!

STP_1246

Nu te-ai lasat calcata in picioare, nu te-ai dat batuta atunci cand a aparut primul obstacol. In schimb, ai incaltat cele mai incomode tocuri si ai ales rochia potrivita pentru a merge mai departe. Ai facut-o cu atitudine, si asta a contat. . Ai urcat fiecare treapta cu increderea si zambetul molipsitor care te caracterizeaza. Nu multi au fost cei care te incurajau si nu multi ti-au fost alaturi. Ai fost tu cu tine. TU, femeie puternica ai stiut cum sa dramuiesti totul, ai analizat in ansamblu fiecare lucru in parte, ti-ai dorit, ai planuit si ai aplicat, iar rezultatul il vezi deja si nu ti-a luat mult timp. Tu femeie adevarata, ai stiut  cand sa fi chiar si sensibila, ai stiut cand sa taci, cand sa vorbesti mai putin si cand sa asculti mai mult.

Ai fost si esti o femeie misterioasa, preferi faptele, actiunile si fericirea momentului! Ai observant dimineata cand te privesti in oglinda cat esti de frumoasa? si seara la fel!?  De ce? Pentru ca radiezi, pentru ca esti fericita, pentru ca nimic nu-ti mai sta in cale.

Asta esti tu, femeie adevarata!

Share Button

Comments

comments