Sa fii prima dragoste poate fi frumos. Dar sa fii ultima este mai mult decat perfect

Cati dintre noi au ramas alaturi de prima dragoste? Alaturi de cel/cea din perioada liceului sau a facultatii? Cei care au reusit asta sunt cei care au combinat frumosul cu intregul pachet din care face parte iubirea si a rezultat perfectul, iar ceilalti?

asta pt prima sau ultima dragoste

Ceilalti  au plecat de la frumos spre perfect. Nu au simtit ca se mai regasesc in acea relatie si astfel pus punct unei astfel de iubiri. Nu au mai simtit atentie, nu au mai fost surprinsi, nu s-au mai simtit iubiti, si s-au gandit ca mai bine le-ar sta despartiti. Spune-i femeii de langa tine ce simti pentru ea, spune-I ce-ti place la ea, surprinde-o, rasfat-o, respect-o, pretuieste-o, iubeste-o. Spune-i tu asta, inainte sa i-o spuna altul. Daca o tratezi asa cum ai tratat-o la inceput, nu o sa existe un sfarsit. Poti trece usor de la o relatie frumoasa, la una perfecta. Perfecta pentru tine, pentru voi, nu pentru ceilalti.

Acolo unde e iubire, greselile nu se mai vad, pentru ca dragostea face toate lucrurile perfecte, chiar si pe cele ce par imprefecte. Sunt cuvintele pe care le-am primit din partea unui tip care-si adora sotia, atunci cand l-am intrebat ce face si cum reuseste sa aiba armonie in a lui relatie. Fie ca esti cu prima ta dragoste sau ca esti alaturi de ultima, ofera ceea ce tie ti-ar placea sa primesti.

 

 

Share Button

Comments

comments