Povestea unui cuplu care niciodata nu o sa se desparta!

Cand te-am vazut pentru prima oara nici macar nu mi-am imaginat o relatie cu tine. Cand am vorbit pentru prima oara, nu vedeam in tine persoana care in viitorul apropiat avea sa fie dragostea vietii mele. Cand pentru prima oara mi-ai spus ca eu sunt motivul pentru care te trezesti zambind in fiecare dimineata,  nu mi-a trecut prin minte ca tu poti fi „the one”. Cand mi-ai zis pentru prima oara „te iubesc, ingerasul meu dulce” in ochii mei a aparut o sclipire de diamant pe care numai specialistii o cunosc, inima a inceput sa bata si mai repede si aveam senzatia ca deja plutesc pe un norisor pufos.

Tu m-ai facut sa-mi placa si sa iubesc totul in jurul meu. Cand, la scurt timp dupa ce am intrat in relatie oficial, ambii emotionati si extrem de entuziasmati, am descoperit cum este iubirea, fericirea si pacea, ne-am dat seama cat de norocosi am fost ca ne-am intalnit.

maxresdefault

„Daca as putea sa-ti dau un lucru in viata, ti-as da abilitatea sa te vezi pe tine prin ochii mei, doar atunci poti realiza cat de speciala esti pentu mine,” mi-ai spus tu atunci cand te-ai hotarat sa-mi oferi inima ta.

Iti amintesti cand mi-ai oferit primul buchet de trandafiri?  Tot atunci mi-ai facut cea mai frumoasa „asigurare de viata”: „ m-ai cucerit pentru totdeauna, si acum inima mea este a ta. Te rog, ai grija bine de ea si iti promit ca o sa te iubesc cum pot eu mai bine. Pentru totdeauna”! Chiar daca multi spun ca nimic nu este sigur in viata, de iubire poti sa fi sigur si punct, indiferent de la cine o primesti, caci in cele din urma o primesti. Cel care nu crede in asa ceva, pierde! exclamation point.

Cadoul perfect

Nu am asteptat de la tine nimic altceva decat iubire! Fiecarei femei ii plac cadourile, minusculele atentii, insa pentru mine tu esti cadoul meu. Iar relatia cu tine m-a schimbat in totalitate, mi-a aratat cealalta parte a mea, profilul pe care nu-l stiam, nu-l cunoscusem inainte. Ca sa-ti dai seama daca el este alesul tau trebuie sa te intrebi daca merita sa traiesti alaturii de el pentru tot restul vietii, sa dai intotdeauna ce-i mai bun din tine si nu in ultimul rand sa lupti pentru ceea ce vrei cu adevarat.  Cateva cuvinte am sa iti spun, iubeste si lasa-te iubit.

Da! Tu esti  „the one” si nu am fost niciodata mai fericita.

 

 

Share Button

Comments

comments