Poţi sau nu să iubeşti două persoane în acelaşi timp? Te vrea pe tine, dar îl vrea şi pe el

putem iubi doua persoane

Da, oricât de aiurea poate suna, o fată poate să te iubească şi pe tine, dar în acelaşi timp, inima ei să bată şi pentru un altul, gândul ei să fie şi la tine, cel care o faci să zâmbească în fiecare dimineaţă, dar şi la el, care nu uită niciodată să-i spună ‘’bună dimineaţa “, cel despre care tu nu ştii şi poate niciodată nu o să ştii. Şi vina nu este a ei. Sunt trăirile prin care a trecut.  Sau tu, cel care o iubeşti cu pasiune iar flacăra iubirii stă aprinsă de ceva ani,  şi în acelaşi timp să iubeşti şi o altă persoană, la care nu poţi renunţa.

Tu, cel ce nu ai trecut prin aşa ceva, să nu te grăbeşti să arunci cu bolovani murdari către cei ce au inima împărţită, pentru că cei ce au inima secţionată, au avut de fapt, o inimă frantă care şi-a promis să facă orice pentru a o vindeca.

Şi nu, de multe ori nu poţi alege, la momenul respectiv alături de care dintre ei să-ţi petreci relaţia, iubirea, tot timpul rămas sau să fructifici iubirea. Şi da, caută ceea ce el nu are, ceea ce el nu poate să-i ofere, caută în cealaltă parte pentru că vrea o inimă sănătoasă, vrea să ajute la vindecarea rănilor la care a fost supusă voluntar sau involuntar. Şi-a promis să facă orice pentru a vindeca rănile care încă abundă de suferinţă. Merită asta, meriţi şi tu asta, nu face asta doar pentru ea, face asta şi pentru tine.  E uşor să iubeşti două persoane în acelaşi timp?  Aici nu e vorba de înşelarea partenerului, e atât de diferit, si doar cei care au trecut peste aşa ceva, pot spune greul sentiment la care au fost supuşi.

Înşelăm sau nu? De multe ori, doar aşa putem construi o relaţie la care cândva doar puteam visa. Şi uneori, doar petrecând timp şi construind sentimente pentru o altă persoană, ne putem da seama cât de puternice sunt sentimentele din relaţia în care ne aflăm. Poţi să iubeşti sau nu două persoane în acelaşi timp? Da, poţi, asta până când valorifici sentimentele. Totodată, poţi preţui persoana doar după ce ai pierdut-o …aştepând vindecarea în braţele persoanei pe care inima ta nu o acceptă.

 

Share Button

Comments

comments