Pentru femeile cu…testicule si pentru barbatii fara

13315629_1742653552616835_8228997029575572154_n

Astazi este despre ea, femeia care nu s-a saturat sa tot astepte dupa un barbat in adevaratul sens al cuvantului, despre femeia curajoasa, inteligenta, frumoasa, independenta, senzuala si gratioasa. Femeia care vrea un barbat, nu un purtator de…cravata 🙂 unul care-i poate oferi ceva ce nu poate fi cumparat. Draga femeie, tie nu-ti trebuie un barbat care sa fie sub nivelul asteptarilor tale, tie iti trebuie barbatul cu care sa faci un intreg, barbatul caruia sa nu-i fie frica atunci cand iti intalneste toate aceste calitati, barbatul care lupta pentru o iubire fara termen de valabilitate.

La randul tau e potrivit sa-l tratezi asa cum tu ti-ai dori sa fii tratata, iar daca nu, da-i un sut fricosului pentru ca oricum nu te merita si nici tu nu-l meriti daca nu actionezi intocmai. Ai grija pentru ca barbatul pe care l-am mentionat chiar in titlul acestei postari, o sa plece cu totul dupa el, inclusiv cu laptopul, telefonul si setul de pahare pe care ti le-a luat cadou de Valentine’ Day. Nu uita insa, da-i si hartia igienica pentru ca o sa aiba mare nevoie atunci cand valoare sentimentelor lui o sa-i atinga sensibilitatea. Femeia despre care am scris in titlu este cea care are nevoie de un barbat sa o completeze, sa o sustina, iar daca nu-i este alaturi sa plece mai repede decat a venit.

Tu, barbate fara testicule… credeai ca viata alaturi de ea e la fel de grea precum un fulg de nea? O astfel de femeie este tot ce ai nevoie, asta daca esti si tu la fel ca si ea.

Ai intalnit pana acum o astfel de femeie, ce o sa faci atunci cand o sa intalnesti una ca ea, cum o s-o privesti  in diminetile ploioase? Si pentru ca femeile nu prefera barbatii nehoratati, mediteaza anticipat asupra sentimentelor care zac undeva in tine. Si da, poti sa gandesti cu amandoua :).

Share Button

Comments

comments