Pentru acei barbati carora le este frica de iubire. Cateva cuvinte

oo yes

Hai sa-ti spun cateva cuvinte, doar cateva. Exista o multime de barbati carora le este teama atunci cand vine vorba de iubire, atunci cand vor sa-si ofere inima si toata dragostea pe care o au, dar care sunt condusi de teama si in cele din urma aleg sa faca un pas inapoi de frica sa nu fie raniti,  teama de esec din cauza unei frici care de cele mai multe ori nu este justificata. Si sunt atat de multi. Atat de multi care, prefera sa traiasca in mizeria lipsei de iubire. Atat de multi care nu au cunoscut iubirea si care nici macar nu vor sa auda de asta de teama sa nu fie raniti. De teama sa nu iubeasca prea mult, de teama sa nu fie vulnerabili, de teama sa nu sfarseasca cu inima franta si plini de regrete.

Ok, cu totii avem temeri. Temeri in ceea ce priveste relatia cu o persoana care e posibil sa nu fie potrivita pentru noi.  Teama ca noi o sa dam tot ce avem mai bun, iar celalalt  ‘’ o sa-si bage picioarele’’, cum s-ar spune. Poate tu o sa iubesti mai mult, poate tu o sa oferi mai mult, poate tu o sa arati ca-ti pasa prea mult, iar cealalta persoana o sa actioneze cu raceala, iar asta nu e ceea ce tu iti doresti.ss

Dar ce facem cu cei care au o teama atat de mare? Care doresc sa-si ofere iubirea, dar aleg sa nu o faca? Poate nu au intalnit persoana in fata careia sa-si deschida inima? Sau poate ca au fost raniti, iar acum sulfa si-n iaurt? Gandeste-te. Aceasta frica iti este benefica? Asta vrei tu pentru tine? Iubirea este unul dintre cele mai frumoase sentimente, iti poate aduce trairi magice si clipe memorabile. Da-i un sut in fund…celei ce se numeste teama. Scapa de aceasta teama si lasa-ti inima sa iubeasca, chiar si ea merita asta.

Share Button

Comments

comments