O relatie poate fi ca rufele murdare. Oricat le-ai spala, tot nu arata bine

Atunci cand observi ca relatia incepe sa scartaie, te gandesti ca e nevoie de un proces de raparatii capitale. Ce mai conteaza din vina cui s-a ajuns in situatia asta. Important e sa inceapa curatenia, cam generala. Pentru inceput e nevoie de o lunga sesiune de shopping. Cardul fara restrictii pentru shopping si multa rabdare. Placerea femeilor, bine una dintre ele  🙂 Astfel, amandoi o sa aveti mintile limpezi cu siguranta, si amandoi veti avea senzatia de oboseala si lipsa unui chef de o cearta zdravana. Asta chiar functioneaza, si este si un bun inceput in procesul curateniei. Ei bine, o sa urmeze spalatul rufelor. Dar atentie, nu in public, da? 🙂

Young woman doing laundry

Se vor spune vorbe care-ti pot lasa un gust amar, dar ce mai conteaza? Dupa … o sa mancati impreuna clatite cu finetti sau capsuni cu frisca. Vorbe pe care era nevoie sa le spui si ganduri care forfotau sa fie spuse, ci nu ascunse. Ce, sperati ca s-a terminat curatenia generala? Acum e nevoie sa stergeti praful. Pai cum? Daca nu-l stergi iti dai seama ce urat o sa arate in cateva zile? Dupa tot praful pe care l-ati facut? E nevoie ca amandoi sa-l stergeti cu grija, amandoi sa aveti acelasi interes. Si… trateaza-l asa cum tu ti-ai dori sa fii tratata, si el la fel. Mai mult respect, mai multa atentie, mai multe surprise, mai multa incredere, mai multa sustinere si mai putin stres.

Ok, praful a fost sters, acum raman de impachetat hainele sau de aranjat lucrurile la locurile lor. Nu cu grija cu care asezi un bibelou, daca mai are cineva asa ceva prin casa. Acum, ca nu mai e nici praf, nu mai sunt nici rufe murdare, nici mizerie, ci este o ordine pe care amandoi o meritati, e necesara o buna relaxare si iubire din abundenta.

Share Button

Comments

comments