O femeie e de neoprit atunci cand realizeaza ca merita mai mult

Sau…  da-i unei femei pantofii potriviti si va putea cuceri lumea, spunea Marilyin Monroe. Desigur, mesajul a avut un intotdeauna un impact puternic asupra femeilor. Atunci cand o femeie isi propune sa faca schimbari, planuieste in detaliu un proiect, o face cu dragoste, si isi ofera timpul ei pretios, nimic nu-i sta in cale pentru a atinge succesul.

pantofi potriviti

Cand ea isi da seama de puterea covasitoare pe care o are, doar priveste si asista la succesul ei. Atitudinea ei a contribuit intotdeauna la reusitele ei. Daca tu, barbatul adevarat de care s-a indragostit candva nu-i poti oferi liniste si intregul pachet numit fericire cand ea are nevoie, sunt sanse foarte mari sa o pierzi, iar ea are sanse destul de mari sa fie fericita si fara tine, barbatul care acum in viata ei este doar o suflare rece.

Candva ea era umbra ta, candva iti era supusa, candva iubirea era altfel, nu?  candva ea privea doar prin tine, si asta pana cand tu i-ai soptit dragostea cu raceala, iar inima ei a inceput sa inghete. Puternica a fost dintotdeauna, dar probabil nu ti-ai dat seama, ai subestimat-o, iar acum tot ce poti sa faci e sa asisti la succesul ei si sa o iubesti, in tacere.

O femeie e de neoprit atunci cand realizeaza ca merita mai mult!

 

Share Button

Comments

comments