O fată draguţă îmbătrâneşte, un corp frumos se schimbă. Cum să-ţi alegi femeia, femeia adevărată

 

7025626-car-beauty-blonde-model-girl-photo

Cum să-ţi alegi femeia? Femeia pe care mereu ţi-ai dorit-o, femeia alături de care să mergi pe drumul fericirii, femeia ta, cea pe care ai tot aşteptat-o. Cum arată pentru tine femeia ideală, care e primul criteriu după care o alegi, ce e cel mai important sau ce contează pentru tine cel mai mult?

Frumuseţea? OK! Un prieten mi-a spus la un moment dat, în urmă cu ceva timp că frumuseţea contează cel mai mult pentru el, tot atunci mi-a spus că speară să fie eternă. Iar eu doar i-am zâmbit. Dragul meu, frumuseţea o să fie mereu eternă, daca toate celelalte nu lipsesc, iar o femeie dacă este iubită, o să fie mereu frumoasă, iar o femeie frumoasă o să fie mereu iubită, de cine trebuie.

Fiecare femeie este frumoasă sau are ceva frumos, in interior sau exterior, insă un bărbat trecut de prima tinereţe mi-a spus contrariul. Nu toate femeile sunt frumoase şi punct. Cum punct? Poate să fie superbă, daca al ei caracter urât …ocupă mândru primul loc. Cum arată femeia adevărată pentru tine, femeia ideală, în ochii căreia te pierzi? Vrei o femeie frumoasă, atât la interior, cât şi la exterior? Tu ce faci pentru asta? Dacă în privinţa vârstei nu putem face ceva, cel puţin frumuseţea se întreţine, cu iubire. Degeaba alegi cea mai superbă domnişoară, cea mai stilată, cu o carieră în ascensiune, o femeie pe care mulţi alţii şi-ar dori-o, o femeie aşa cum tu ţi-ai dorit mereu pentru că tu o poţi îmbătrâni in doar o clipă, o poţi veşteji şi transforma în cea pe care niciodată nu ţi-ai dorit-o. Numai că o femeie adevărată nu o să-ţi permită asta şi o să te trimită pe uşa din spate, cu tot cu cravata ta.

O fată drăguţă îmbătrâneşte, un corp frumos se schimbă, alege esenţa. Vrei o femeie de calitate? Tu ce faci pentru asta?  Eşti persoana pe care şi-ai dori să o întâlneşti? Preţuieşte femeie, indiferent de contactul pe care-l ai, iubeşte-o aşa cum nu ai mai iubit şi surprinde-o aşa cum ţi-ai dori să fii surprins.  Alege-o pe ea, cea care-ţi vorbeşte, iar cuvintele ei sunt mângâiere pentru urechile tale, chiar dacă femeile folosesc în general, dublul cuvintelor pe care un bărbat le foloseşte, e ok 🙂

O fată drăguţă îmbătrâneşte, un corp frumos se schimbă.

Share Button

Comments

comments