Nu ti-a furat nimeni iubitul, tu n-ai stiut cum sa-l pastrezi!

Exact, oricat de dureros suna… acesta este crudul adevar. Crezi ca daca aveti o relatie de cativa ani, poate si un copil, despartirea nu o sa existe in relatia voastra? Mai gandeste-te. Intr-o relatie e nevoie de munca, multa munca. La inceput mereu e usor si frumos, dar dupa o perioada situatia se schimba. Apar problemele, pe care daca esti desteapta o sa le solutionezi. Suna crud, stiu. Depinde de tine, depinde si de el, dar tu trebuie sa cunosti tehnica manuirii fraielor in relatie.

i a furat iubitul

Intr-o relatie nu esti singura, normal. Tocmai d’aia trebuie sa te gandesti si la el. Sa stii cum sa-l faci sa te doreasca atat de tare, ca atunci cand la orizont apare o “felina” tu sa nu-ti faci probleme, sa te doreasca cu toata suflarea lui, sa-l innebunesti cu privirea ta, sa-l faci sa fie al tau pentru totdeauna.

Nu mai da vina pe EA ca ti l-a furat, ea a fost doar o oarecare, putea sa fie o alta, conteaza ca a fost si tu nu ai stiut cum sa-l pastrezi pentru tine.Tu nu ai stiut cum sa-l pastrezi… sau pote nu ai vrut! Credeai ca daca ti-a jurat iubire sau daca iti spune “ te iubesc” in fiecare dimineata, asta garanteaza ca sunteti uniti pe viata? Probabil tu consideri ca ai dat tot ce ai putut, ca te-ai implicat mult, ca ai renuntat la lucruri pentru el, dar crezi ca asta a fost tot ce a contat? Cu siguranta au fost momente cand fericirea trona in relatia voastra, dar implica-te mai mult, ofera mai mult, iubeste mai mult… si trateaza-l asa cum tu astepti sa te trateze. Nu uita, femeia care cere putin, merita totul.  Indrazneste sa-l recastigi, poti asta. Nimic nu e pierdut daca ai abilitatea de a manui corect fraiele relatie tale. Indrazneste sa oferi si sa lupti pentru el, si nu te mai minti spunandu-ti ca ea ti-a furat iubitul.

Share Button

Comments

comments