Mi-ai dat o raceala care nu-mi trece nici macar cu antibiotice. Ai suflat cuvinte reci, dorind sa ma ingheti

STP_1941

Credeam ca sunt imuna la raceli, credeam. Asta pana cand o raceala atat de cumplita a venit peste mine si asa au inceput frisoanele si noptile nedormite. Dar macar asa mai pierd si eu noptile, daca intr-un alt mod nu mi-ai permis. Ai avut grija ca fiecare suflare rece sa-mi patrunda direct in inima pentru ca suferinta sa fie toxica.

Am crezut ca e o durere temporara care se trateaza cu analgezice, am crezut ca o sa treaca la fel de usor precum a si aparut, am crezut ca tu esti diferit. M-am inselat? Nu. Tu chiar esti diferit fata de ceilalti. Ai stiut sa te joci cel mai bine cu inima mea care candva voia sa fie pentru totdeauna a ta.

Aceasta raceala care mi-a rapit atatea nopti nu m-a parasit  inca, dar da semene ca o s-o faca, la fel cum si tu ai facut-o. Ceaiurile m-au ajutat sa elimin anumite toxine din organism, dar acum le-am terminat si pe astea. Puritatea iubirii pe care am trait-o la inceput s-a transformat intr-o apa tulbure care ne-a invaluit in suferinta.

Cum se face ca mi-ai promis iubirea, respectul, sustinerea, rasfatul si increderea, dar acum le-ai sters de pe tabla iubirii. Au avut si ele un termen de valabilitate.

Invata sa te tii de promisiuni, te-ai ranit in tot timpul asta chiar si pe tine. Si ce daca patul e mai gol acum, si ce daca partea pe care dormeai e rece. La fel esti si tu, la fel sunt si eu. Daca n-am murit de dorul tau pana acum, chiar si raceala pe care o am acum o sa dispara, la fel ca si tine, usor …in ceata unde vizibilitatea e redusa…si trebuie sa conduci cu prudenta. Mi-ai dat o raceala care nu-mi trece nici macar cu antibiotic. Ai suflat cuvinte reci, dorind sa ma ingheti.

Share Button

Comments

comments