La barbatii adevarati femeia e fericita, la ceilalti femeia e puternica

frica barbatilor

Sau cum s-au tranformat femeile fericite… in femei puternice. Fericirea ne invata sa devenim puternice pe parcurs, ne pregateste incet, ne arata pasii pe care sa-i urmam si mai apoi ne pune exact in fata faptului implinit. Trecerea e grea, obisnuite fiind sa avem parte de fericire, nu de situatii care ne imping sa devenim puternice, vrand-nvrand. De cele mai multe ori, fericirea e de moment, traieste clipa, simte fericire si contruieste spre mai multa fericire.

Cei care cred ca daca observa un zambet pe chipul iubitei…inseamna ca ea inca e fericita, desi o ignora, desi nu-i mai oferi atentie, desi a uitat cand si unde a fost ultima vacanta petrecuta impreuna, se inseala. Lucru valabil si pentru ele, cele care asteapta doar ca barbatul de langa ele sa faca ceva, ceva mai mult pentru ca lucrurile sa merga spre mai bine, spre fericirea voastra. Tu ce fel de barbat esti? Unul adevarat? Sau poti alege sa fii unul dintre ei. Pentru unii poate o sa fie greu, pentru altii …extrem de usor. Alege fericirea, alege sa oferi fericire si sa fii fericit.

Obisnuiai sa o faci sa radieze…si nu numai in prezenta ta, obisnuiai sa-i oferi puritatea fericirii, implinire, sustinere, incredere, atentie, surprize, pana cand ai devenit unul dintre barbatii mai putini adevarati, iar ea o femeie puternica. La barbatii adevarati femeia e fericita, la ceilalti e puternica

Share Button

Comments

comments