Jurnalul ei. Sunt speriata, mi-e frica. Stau si asist neputincioasa in timp ce tu dispari din sufletul meu

strong woman

Nu credeam vreodata ca o sa soseasca momentul acesta. Sa fie oare ultimele sentimente pe care le am pentru tine? Incep sa ma simt libera, deconectata de la inima ta si cu toate acestea, fata mi-e invaluita de lacrimi, lacrimi reci. De ce oare? N-ar trebui sa ma simt libera? Sa simt ca traiesc cu adevarat din nou? fara tine…de data aceasta. Am stiut sa ne pierdem reciproc.

Imi doream sa merg pana in panzele albe pentru tine si asta pentru ca nu ai incetat sa ma iubesti nicio clipa. Si a sosit marele moment, racirea sentimentelor, chiar daca cea mai buna prietena a mea, inima…mi-a spus sa suflu in jar pana nu se stinge tot, am ales sa las focul sa se stinga. Dar cu toate acestea, de ce ma simt incompleta? De ce sufletul mi-e trist? Poate sunt prea speriata pentru ca nu credeam ca acest moment nu o sa apara vreodata, nu credeam ca o sa-mi dispari din suflet. Pentru ca sufletul tau ii incalzea pe al meu. Mi-e frica de sufletul meu gol, mi e frica ca, daca te-am pierdut pe tine, sa nu ma pierd si pe mine. Oare sa cred in balivernele spuse conform carora…asa a fost sa fie? Mmm, nu. Cred…si cred cu tarie ca am asistat voluntart cu mainile in piept, in timp ce ne indepartam unul de celalalt. A durat cam mult.

Tu stii cum m-am simtit in timp ce m-am gandit la tine si nu am simtit absolut nimic, nu iubire, nu dor, nu dorinta de a te avea aproape? A fost un sentiment pe care nu l-am mai simtit pana acum. Un gol adanc, la care nu poti ajunge. Exista regrete? Da, cu siguranta exista. Si nu doar unul. Tu nu le cunosti pe toate, caci sunt mai multe. De ce ma simt atat de ciudat, acum ca gandurile s-au limpezit? Ca totul e atat de clar, parca nici nu voiam claritatea asta. Cu toate ca inima mea nu o mai tine de mana pe a ta, de ce am sentimentul ca inima ta inca isi intinde mana catre a mea?

De ce simt cum inima ta plange, desi a mea nu mai are lacrimi? De ce inima ta urla de durere dupa iubirea inimii mele? Da-mi libertate completa. Lasa-mi inima sa simta libertate si iubirea unei alte inimi curate, nepatate. De ce ma simt atat de ciudat, daca sentimentele au disparut, pentru ca au disparut cand nici macar nu ma asteptam la asta? Mi-e frica pentru ca nu stiu cum e sa nu am sentimente pentru tine, nu stiu cum e sa te privesc rece. Sentimentele pentru tine m-au obosit, dar m-au obosit frumos. La fel de fumos m-au obosit si saruturile tale. Iti mai amintesti ca atunci cand ne sarutam, intreg corpul ni se cutremura? Iti mai amintesti cat de magic era? Cate emotii doar de la un sarut, parea ireal. Unde au disparut acele stari, acele sentimente? Cu toate ca mintea mea nu mai are sentimente atunci cand se gandeste la noi, ea nu mai vede viitorul nostru impreuna, ce se intampla cu inima care urla de durere sa simta caldura si iubirea inimiii tale? Sunt speriata, mi-e frica. Stau si asist neputincioasa in timp ce tu dispari din sufletul meu.

 

 

 

Share Button

Comments

comments