Intre obsesie si iubire! El: “ Esti perna sufletului meu”! Ea: “ mi-ai acoperit inima cu spini”

Ce simti, atunci cand nu mai simti nimic? Cand dragostea dispare, cand iubirea devine mai mult obsesie decat fericire, iar amintirile dispar incet, iar tu cel ce obisnuiai sa ma faci sa zambesc mereu…. mi-ai invaluit inima in spini gata sa-mi raneasca inima? Am ajuns sa nu mai simt nimic, desi tu spui ca inca ma iubesti.

Happy-Couple-Love-Pure

Candva mi-ai spus ca sunt perna sufletului tau, dar ce pot face daca tu mi-ai otravit inima si m-ai impins departe de tine, departe de inima ta si din bratele tale cand inca iubirea noastra se hranea cu fericirea din sufletele si inimile noastre? Fii fericit, iubitul meu. Esti liber! Ti-am dat inima mea cadou, iar tu drept multumire mi-ai oferit distanta, raceala, durere si suferinta.

iubire

Acum esti mult prea departe de mine, de sufletul meu si de fericirea mea. Pana si regretele au disparut, mai putin unul, pe care o sa ti-l dezvalui la aniversarea noastra absenta. O intrebare mai am: s-a consumat tot ce putea fi intre noi? Ramai acelasi ca cel de care m-am indragostit, si stai linistit…te-am iubit!

 

 

Share Button

Comments

comments