Impactul iubirii! cum sa aflii in ce stadiu se afla relatia ta

Cat timp dureaza dragostea? Cat timp poti sa mentii focul iubirii aprins?! De ce dupa 3, 5, 10 ani iubirea intra intr-o stare de agonie, daca putem s-o numim asa? Cine este mai mult vinovat: el sau ea?

dragoste

 

Vad tot mai multe cupluri care dupa 2, 3 ani (10, 15 ani) se hotarasc sa puna capat iubirii care candva i-a unit, le-a oferit pace, caldura si comfort. Unde au disparut juramintele eterne de iubire, unde dispare iubirea cand dispare? Nu e mai potrivit dupa un numar de ani de relatie sa lupti putin, sau putin mai mult pentru cel/ cea care candva te-a dus pe culmile fericirii? Sau poate nu merita!? Putem cunoaste si avea o iubire mult mai intensa decat cea de pana acum, alaturi de o alta persoana?! Cand stim daca merita sau nu sa luptam pentru ce am fost candva?

Cineva mi-a spus in urma cu ceva timp ca trebuie sa lupti daca in inima ta flacara iubirii si sentimentele tale pentru el sunt inca aprinse.  Niciodata nu mi-a placut si nu am vrut sa renunt la ceea ce vreau, la ceea ce iubesc, si la ceea ce candva m-a dus pe culmile fericirii.

De la iubire, la …iubire

Poate in momentul asta dau stire inimii mele sa se opreasca din batut pentru  Mr. X  pentru ca ceva mai bun este pregatit pentru mine. Cat poti sa mai suferi cand nu mai poti? N-are si suferinta o limita a ei?  Alaturi de un superb buchet de trandafiri mi-ai dat si o felicitare in care chiar si tu vorbeai despre asta. “ O relatie este ca o floare. Cat timp dureaza, nimeni nu stie. Sper ca ai gasit trandafirul tau special. Si o sa ai grija de el pentru ca tu l-ai ales.  Dragostea poate sterge un trecut, iubirea poate fi a ta, vei vedea in cele din urma”.

La final el a zis: “ iubito, datorita tie intregul cer plin de stele este in mainile mele. Ea: “iubitule, dragostea ta mi-a secat sangele din vene”.

 

 

Share Button

Comments

comments