Hai sa uitam de toti si de toate, sa luam cartea de bucate. Pentru ea, cea care tot ceea ce stie sa faca in bucatarie este…

 

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul ca foarte multi barbati sunt adevarati experti in bucatarie. Da, experti atunci cand le ceri sa puna pe aragaz niste paste… pentru ca tu sa le pregatesti de indata.

funny-kitchen-spaghetti-stove-husband-1

Lasand gluma la o parte, barbatii au devenit extrem de indemanatici in bucatarie, iar preparatele pe care le gatesc ne incanta papilele gustative, daca mai si curata in urma lor, pot spune cu mana pe inima ca da, locul lor este in bucatarie :)) Este laudabil faptul ca anumitor barbati le face placere sa petreca timp in bucatarie, gatind. In ultima perioada am intalnit barbati pasionati cu adevarat de bucatarie, deci fetelor… putem sta linistite.

wnd_588665769e90ecbe85f3d4bdd64d9611

Eh, barbatii cu ale lor, noi cu ale noastre. In timp ce ei pun suflet si ce or mai pune in pregatirea cinei, noi ne pregatim intens, la salonul de infrumusetare. Pai nu? Nu trebuie sa aratam bine, la fastuoasa cina pregatita de mai scumpul nostru iubit?

M-am gandit sa ma revansez si eu, ulterior. Si am decis sa-l astept acasa, cu cina cel putin la fel de buna ca cea pe care el mi-a pregatit-o mie. Dupa ce cu greu m-am decis in privinta meniului, totul a mers ca pe roate. Nu, nu am folosit cartea de bucate. In timp ce mancarea aleasa de mine era pregatita intr-unul din restaurantele mele preferate, nu mi-a ramas decat sa aranjez frumos locul unde vom lua cina, iar locul ramane secret. Si desertul la fel

Share Button

Comments

comments