Draga femeie! Cateodata esti mult prea femeie

Prea desteapta, prea frumoasa, prea senzuala, prea puternica si valoroasa, si mult prea…femeie. Isi pierd barbatii increderea in ei, atunci cand au parte de o femeie, o femeie adevarata, o femeie puternica, o femeie pe care doar visau sa o aiba? Si in cele din urma o au, dar nu stiu sa o pretuiasca. Se simt mai putin barbati cei care atunci cand au alaturi o femeie independenta care, poate si are parte de ce-si doreste, financiar sau profesional, fara sa apeleze la tine, barbate?!

STP_1143

Nu sta alaturi de un barbat care iti este inferior tie. Cea mai mare greseala pe care o poti face e sa-ti dai jos bijuteriile de pe coroana pe care o porti si sa te complaci in relatia care nu-ti face cinste. Te-ai horatat sa ai o relatie cu el doar pentru ca simti nevoia sa ai un barbat alaturi de tine. Care sa te stranga in brate atunci cand ai avut o zi grea, care sa te surprinda placut seara cand ajungi acasa, care sa te faca sa radiezi atunci cand esti in preajma lui sau atunci cand gandul iti zboara la sarutul lui, care sa te iubeasca.

Trebuie sa intelegi, femeie. Nu ai nevoie de o coroana mai mica, ai nevoie doar de un barbat adevarat, un barbat puternic, un barbat sarmant si fermecator, un barbat al tau. Un barbat neinfrcat, unul care nu se teme sa te iubeasca, sa te rasfete, sa te pretuiasca. Unul care sa te iubeasca cu toate mofturile pe care le faci dimineata sau indiferent de marimea tocurilor pe care le porti.

Share Button

Comments

comments