Domnilor, fiţi barbaţi! Ce înseamnă să fii bărbat

woman-giving-middle-finger-690x458

Ce înseamnă să fii bărbat, unul adevărat, care sunt trăsăturile esenţiale ale unui bărbat adevărat, cum arată bărbatul adevărat în secolul 21, cum arată bărbatul pe care orice femeie şi-l doreşte sau ce înseamnă pur şi simplu să fii bărbat, nu doar purtător de…cravată?

Făcând o incursiune de mica amploare referitor la actiunile pe care le făceau reprezentanţii sexului tare în trecut, reiese că atât femeile, cât şi bărbaţii duceau o relaţie pasnică, fericită şi responsabilă alături de cel/cea cu care împărţeau nu doar patul, conturile, responsabilităţile, ci şi fericirea. Da, îşi împărţeau fericirea între ei şi nu admiteau atât de uşor despărţirea, la care acum e cel mai uşor să ajungi si cel mai dificil e să ai o relaţie sau să o menţii sănătoasă, că-i frumoasă. Sau bla, bla, bla.

Ce înseamnă să fii bărbat adevărat, cum să te comporţi precum un bărbat adevărat? Un bărbat adevărat ştie cum să se comporte cu o femeie, cum să o iubească, cum să o surprindă, cum să scoată ce-i mai bun din ea, ştie să o respecte, să o preţuiască şi nu încetează să o cucerească, deşi nu mai sunt la primele întâlniri… şi, nu în ultimul rând, ştie ce vrea, munceşte pentru acel ceva şi iubeşte, iubeşte atât de frumos. Ceilalţi sunt doar purtători de …cravată.

Ce înseamnă să fii bărbat? Un bărbat adevărat este un bărbat cu atitudine, atent la actiunile lui şi fericit atunci când îi fac fericiţi şi pe ceilalţi. Neastâmpărat sau jucăus, copilăros sau sever, atunci când e situaţia sau momentul potrivit, ceilalţi sunt doar purtători de cravată, ca să zicem 🙂 Un bărbat adevărat este omul acţiunilor, acţiunilor calculate şi calitative, şi nu cel care aşteaptă mereu ceva în schimb, chiar şi din partea celei cu care împarte doar ce vrea el. Fie că ai sau nu musculatura dezvoltată sau fie că tricoul tinde să se rupă pe tine din cauza atenţiei sporite pe care o acorzi aparatelor din sala de fitness, mintea bărbatului o să fie mereu antrenată dacă citeşte, şi crede-ma …se imbogăţeşte.

Domnilor, fiţi bărbaţi!

 

 

 

Share Button

Comments

comments