Dezbraca-ma cu grija. Intai sufletul, dragul meu, apoi hainele. Doar atunci o sa ma cunosti cu adevarat

Arata-mi ce conteaza pentru tine si spune-mi cu ce vrei sa incepi. Spune-mi temerile, spune-mi dorintele si gandurile, spune-mi de ce crezi ca trebuie sa ma dezbrac si sa-ti arat sufletul meu?

 

Processed with VSCOcam with c3 preset

Tu te grabesti, iar vrei sa pornesti gresit, n-ai invatat nimic din lectiile de care ai avut parte pana acum? Sau crezi ca totul a fost intamplator? Dragul meu, prefer sa fiu un fruct acru, decat unul dulce muscat de oricine. Tu, barbatul care crede ca le are pe toate, care crede ca le poate avea pe toate in continuare, oare tu chiar te crezi de fiecare data cand actionezi?

Stop, opreste-te. Ti-am zis sa ma dezbraci cu grija. Sa-mi ajungi la suflet incet, dar sigur. Calea cea mai rapida nu e intotdeauana cea mai sigura. Poti incepe cu sufletul si abia apoi cu hainele.  De tine depinde cum actionezi si daca ai invatat ceva din lectiile ce ti-au fost predate pana acum de-a lungul vietii. Uneori trebuie sa muncesti putin mai mult pentru a avea parte de ceea ce-ti doresti. Iar eu nu pot permite unui barbat sa-mi cunoasca sufletul atata timp cat el nu si-l cunoaste pe al lui. Vezi, din acest motiv nu m-ai avut pana acum. Dragul meu, iti ofer timp sa ma cunosti, altfel decat ai cunoscut pe cineva pana acum.  Dezbraca-ma cu grija. Intai sufletul, dragul meu, apoi hainele.

Share Button

Comments

comments