Despre femeile cu cap, scorpiile cu atitudine şi femeile cu clasă

sc-fem-cu-clasa

Cum arată o femeie adevărată? Care este reţeta ei, a femeii care îşi înglobează toate calităţile în pachetul care a dus-o spre femeia care este astăzi. Ea, scorpia cu atitudine pentru cei ce nu au ajuns să o cunoască sau scorpia inimii celui care a subestimat-o.

Femeia cu clasă pe care societatea mediocră a etichetat-o astfel, sperând astfel că celelalte nenumărate calităţi vor fi nesemnificative. Cum arată femeia adevărată, cea pe care frica o ocoleşte, iar frumuseţea-i te copleşeşte.

Da, femeile pot fi în nenumărate feluri, dar vor să le fie descoperită cea mai neatinsă şi necunoscută parte, probabil locul pe care nici ea nu l-a descoperit. Fie ca este o femeie cu cap, o scorpie cu atitudine sau o femeie cu clasă, iubeşte-o aşa cum nu ai mai iubit, dacă vrei ca ea, cea pe care o vezi ca fiind femeia adevărată pentru tine, să-ţi încălzească palmele în gerul napraznic.

Femeia adevărată te iubeşte aşa cum nimeni nu a facut-o  până acum, o scorpie cu atitudine poate fi femeia de care ai nevoie, iar femeia cu clasă, cea alături de care nu te poţi plictisi prea uşor. Toţi cei din jurul nostru continuă să pună etichete şi asta pentru că, de cele mai multe ori… vulpea, când nu ajunge la struguri spune că sunt acri, nu-i aşa? Înainte să întâlneşti o femeie adevărată, întreabă-te ce poţi să-i oferi, şi deşi primul gând ce ţi-a învâluit mintea a fost partea financiară, nu uita că în viaţă cele mai frumoase lucruri, întâmplări sau trăiri sunt gratis! Ce poţi să-i oferi unei femei adevărate, unei femei cu cap, unei scorpii cu atitudine sau unei femei cu clasă?

 

Share Button

Comments

comments