Despre femeia pe care nu orice bărbat şi-o poate permite

m

Astazi ţi-o prezint pe ea, femeia pe care nu orice bărbat şi-o poate permite, femeia pe care nu orice bărbat are şansa să o cunoască, femeia în preajma căreia ai fost la un moment dat, iar dacă ai cunoscut-o te poţi numi un bărbat norocos. Femeia pe care mulţi vor să o aibă, dar foarte puţini ajung să-i atingă inima. Vorbesc despre ea, femeia care are puterea de a topi orice inimă îngheţată, cea pentru care iubirea este sentimentul pur cu ajutorul căreia construieşte pachetul fericirii, care este fericită atunci când face fericiţi alţi oameni.

Ea, femeia care, deşi i-au fost înfipte cuţite aspru ascuţite a avut puterea să meargă mai departe, să zâmbească, să iubească şi să ofere dragoste. Femeia cu atitudine, în privirea căreia te pierzi. Da, o astfel de femeie există în realitatea zilelor noastre, nu doar în basme.

Femeia cu atitudine, femeia puternică, femeia care face ceea ce-şi propune cu …sau fără ajutorul tau, dar ce ai făcut tu, atunci când ai întâlnit-o? Ce o să faci atunci când o s-o întâlneşti? Cum o s-o pierzi? Sau cum o s-o păstrezi? Sau mai bine zis, cum o s-o cucereşti, cum o să-i ajungi la inimă, la inima ei care oferă linişte, nu lasă iubirea să plece, vindecă, transformă, dă viaţă.

Femeia pe care orice bărbat şi-o doreşte, dar nu şi-o poate permite este femeia cu atitudine, puternică, sexy, deşi nu poartă neapărat o rochie care să-i evidenţieze formele, bine lucrate la sala de fitness, cea care poate, toate câte le vrea, cea pentru care accesoriul preferat este rujul roşu, pe care ştie atât de bine să-l poarte, cea care iubeşte, dar nu oricum.  Femeia pe care nu orice bărbat şi-o poate permite este femeia care păşeşte cu încredere atunci când nu mai are ce pierde şi are pentru ce lupta, femeia ambiţioasă, feminine, senzuală. Femeia frumoasă, cu sau fără make up.

Share Button

Comments

comments