Despre barbati si pantofi. Cei comozi nu te atrag, iar cei care te atrag nu vor sa intre

Barbatii sunt precum panofii, da. Unii sunt ieftini si de proasta calitate, altii sunt scumpi si buni de pastrat sezoane intregi. De cele mai multe ori, cei inalti sunt mult mai comozi, mai usor de purtat si mai se potrivesc de minute cu majoritatea tinutelor pe care le porti. Cei potriviti iti dau intotdeauna o stare buna, te fac sa pasesti cu incredere, ofera senzualitate intregului outfit si ii poti folosi chiar si atunci cand …gatesti.

STP_2099

Daca nu ii iei potriviti, s-ar putea sa te bata. Cei comozi nu te atrag, iar cei care te atrag nu vor sa intre.

Indiferent de conversatia pe care o aveti, unii pantofi sunt incapatanati si nu devin maleabili, tu ii poti purta chiar daca sunt cu 2 numere mai mici, dar de ce sa faci asta? Merita acel sacrificiu?  Multe femei au purtat pantofii nepotriviti si au sfarsit prin a se alege cu rani destul de serioase. Gandeste-te ce fel de pantofi te fac sa te simti o femeie cu adevarat puternica, implinita, increzatoare si senzuala.

Unii merita lasati la usa, si nu pe pres, ci in coltisorul de unde sa te vada purtand alti pantofi potriviti tie, inalti, comozi si care nu-ti fac bataturi. Interioare sau exterioare. Lumea te judeca in functie de ei, dar pe bune…tu ai trecut de perioada cand iti pasa de gura lumii. Gura lumii nici pamantul nu o astupa. Deci e important doar ce-ti place tie, ce-ti da tie starea de bine, ce iubesti, ce porti si ce iubesti.
Alte femei te invidiaza pentru ai tai, iar tu invidiezi alte femei pentru ai lor. Dar stai putin, ce pantofi porti in chiar in acest moment? Bine ca ai dulapul plin 🙂

Pantofii sunt precum barbatii. Cei comozi nu te atrag, iar cei care te atrag nu vor sa intre

Share Button

Comments

comments