De ce sunt unele femei sunt obsedate să se mărite. Câteva cuvinte pentru tine

blondes_women_eyes_beautiful_eyes_1500x1125_wallpaper_high

De ce anumite femei sunt obsedate să se mărite, iar altele nu. Câteva cuvinte pentru tine, cea care-și dorește cu ardoare să se mărite, dar si pentru tine, cea pentru care căsătoria nu este deloc o prioritate, o opțiune sau o dorință. De ce vor femeile să se mărite și de ce unii bărbați fug de căsătorie ca diavolul de tămâie, iar după ce s-au văzut cu sacii-n cărută, prioritățile se schimbă, respectul dispare, aprecierea se retrage timidă, iar iubirea adoarme. Vreau să te întreb ceva, ați uitat de voi? Ei bine, asta este unul dintre motivele pentru care unele femei spun un nu hotarat atunci când vine vorba de măritat. Femeile pe care le întâlnești adesea și pe care nu reușești să le convingi că măritatul este Calea Creștină spre tainele iubirii  sunt femei care au întâlnit bărbați ce nu reușesc să facă cinste acestui …cuvânt. Bărbați care habar nu au cum să respecte o femeie, cum să o trateze, cum să o surprindă și cum să o iubească. Purtători de cravată,  care nu se pricep să fie bărbați. Există și un dar, bărbați nemaipomeniți, categoria de bărbați care le au cam pe toate. Da, vorbesc de cei ce știu prea bine cum merită o femeie să fie tratată. Datorită lor, unele femei își doresc cu ardoare să se mărite, vor stabilitate, căldură, armonie, suspans și echilibru.

Te vor pe tine, bărbate. Tu, cel ce o surprinde chiar și atunci când se așteaptă cel mai puțin.

Sunt femei pentru care o singură iubire a fost de ajuns, iar altele care se încăpățânează cu toate forțele să-l găsească pe el, bărbatul care s-o facă fericită. Să nu uităm de cele care vor să fie și ele măritate doar de dragul de a fi sau pentru că, vorba aia… trebuie să se așeze și ele la casa lor, păi nu? Pentru unele este atât de frumos, încât încearcă de atât de multe ori, altele duc o luptă crâncenă în ceea ce privește găsirea celui cu care să împartă, de ce nu… totul. Tu cum iubești?

De ce unele femei sunt obsedate să se mărite, iar de ce altele…fug și nici nu vor să audă de căsătorie? Nu uitați, când dispare iubirea, dispare totul.

Share Button

Comments

comments