De ce se tem bărbaţii de femeile puternice? Sau ce să faci dacă întâlneşti o femeie puternică

 

STP_1113De ce se tem bărbaţii de femeile puternice? Nu o spun eu, o spun studiile, o spun femeile care au avut alături astfel de bărbaţi, o spun cei care s-au lovit cel puţin odată în viaţă de această situaţie, şi o spun chiar şi unii bărbaţi care nu s-au temut să recunoască asta.

De ce se sperie bărbaţii atunci când întâlnesc femei puternice? Ok, hai să întreb altfel, de ce dau bir cu fugiţii? Parcă voiau o femeie independentă…pentru că în ultima perioadă tot aud bărbaţi care aruncă cu pietre în femeile materialiste, care se pricep destul de bine la asta şi speră că aşa or să iasă la pensie, sau de cele care pun la fel de mult preţ pe aspectul fizic (ca majoritatea bărbaţilor, de altfel) sau de cele pentru care nu contează nimic altceva decât satisfacerea nevoilor personale . Acum, dacă sunt independente, au o carieră în ascensiune, coeficientul de inteligenţă este peste medie, au stabilitate financiară, îi plac lucrurile de calitate şi pierderea timpului este un lux, pai atunci, barbate… cred că trebuie să te hotărăştii asupra femeii pe care ţi-o doreşti. Femeile puternice nu sunt complicate deloc, asta dacă ajungi să le cunoşti dorinţele, slăbiciunile (da, pentru că şi ele se simt uneori extenuate) şi stările prin care trec.

De ce se tem bărbaţii de femeile puternice? De ce anumite femei trecute de vârsta de 30 de ani ajung să fie singure? De ce atunci când întâlneşti o femeie cu atitudine, o alegi pe cea care nu-ţi îndeplineşte cerinţele? Cum arată pentru tine femeia ideală? Ai stat să te gândeşti mult?  Femeile puternice nu sunt pentru oricine, sunt pentru cine trebuie, nu sunt pentru cei care preferă banalitatea sunt pentru cei care preferă autenticul, femeile puternice nu sunt pentru tine, dacă nu ştii cum că o surprinzi, să o susţii, să o faci să zâmbească şi să-i acorzi timp din timpul tău.

De ce se tem bărbaţii de femeile puternice? Sau cum arată o femeie puternică? Am scris câteva cuvinte aici.  O femeie puternică este uneori prietenul cel mai bun, îţi oferă cel mai mare sprijin, cea mai puternică motivaţie, un confort meritat, un zâmbet inocent, dar ai grijă să nu o răneşti, nu uita că este o femeie puternică, poate nu are muşchii tăi, dar are ceva mai mult. Dacă ai alături o femeie cu atitudine, puternică, ambiţioasă, senzuală şi care-ţi oferă liniştea de care ai nevoie, nu o lăsa să-ţi scape. Tu o să fii rănit, iar ea mult mai puternică.

De ce se tem bărbaţii de femeile puternice? Sau de ce nu-şi pot permite una?

Share Button

Comments

comments