Despre ea, iubirea ta. Pretuieste-o. Intr-o zi s-ar putea lasa pretuita de un altul

Ai observat cum are mama ta grija de floarea ei preferata?  Cam asa trebuie sa ai si tu grija cu iubita ta. Si nu doar cand sunteti la inceputul relatiei, ci in fiecare moment. Ai grija cum construiesti relatia si ai grija cum vrei sa evolueze. Iubirea e ca o floare, nu stii cat dureaza. Ingrijeste-o de la inceput, iubeste-o si ofera-i ceea ce are nevoie si ceea ce crezi ca ai si tu nevoie. Atunci cand o plantezi, nu ai siguranta ca in ziua urmatoare floarea ta, care mai ieri era vioaie, verde si frumoasa… o sa continue sa-ti raspandeasca lumina in suflet. Ai grija de ea, atunci cand o femeie nu se simte pretuita, iubita si dorita, cauta toate acestea la un alt barbat. Gandeste-te, cum te-ai simti atunci cand o sa afli ca iubita ta si-a indreptat atentia, dragostea, timpul si viitorul catre un altul?!

pretuieste o

Te mai gandesti si la “timpul le rezolva pe toate”. Pe bune? Eu zic cat tu poti face asta, nu timpul. Tu poti face ca timpul sa lucreze in favoarea ta, in favoarea voastra. Daca tu astepti nepasator ca un moment prielnic sa vina pentru cat tu sa-I arati dragostea, sa o surprinzi placut, sa o pretuiesti, sa o faci sa se simta intr-adevar iubita, o s-o pierzi. Construieste de la inceput, si sa nu te opresti nici macar o clipa, construieste frumos, cu dragoste, cu pasiune.

Ai asteptat ceva timp sa apara o astfel de femeie in viata ta…si acum ce faci? O lasi sa plece? O lasi sa fie pretuita de un altul? Pentru ce toate ce au fost, tot ce ai simtit, tot ce ai planuit si tot ce ai construit pana acum? Daca nu ai si o viziune a viitorului si daca nu-i oferi ceea ce si tu ai nevoie, o s-o pierzi. Daca ai o fata buna, daca ai deja femeia pe care mereu ti-ai dorit-o, pretuieste-o. In caz contrar, ea s-ar putea lasa pretuita de un altul.

 

 

 

Share Button

Comments

comments