Dacă ai mers pe un drum pietros purtând tocuri, apleacă-te doar sa-ți admiri pantofii

High heels on cobblestone in Brooklyn NY voluminous Stefanie Biggel neoprene dress golden hourPentru unele femei, mersul pe tocuri ar trebuie să fie sport olimpic și cu cât mai inalte, cu atât mai bine, drept urmare, pantofii cu toc pot avea un impact major asupra femeii. De aici și celebrul citat: ” dă-i unei femei pantofii potriviți și ea va cucerii lumea!” Desigur, cunoaștem și cazuri când tocurile nu-s în picioarele cui trebuie, momentan. O femeie pe tocuri, e o femeie cu sex appeal, cu atitudine, o femeie care a suferit până a învâțat durerea pantofilor stiletto, iar într-un final chiar ea a combătut suferinta, incomoditatea și a ieși mai puternică decât niciodată.

Vreau să te întreb, cum te simți când porți tocuri, când ești la înălțime, când te simți plină de încredere sau când outfit-ul îți vine mult mai bine? Odată ce te-ai obișnuit, știi ce urmează. Fă-o pentru tine, investește în combustibil pentru creierul tău și tratează-te cum poți mai bine, iar pantofii… cu cât mai mulți, cu atât mai bine.

Bineînțele, nu mai e un secret pentru nimeni faptul că femeile iubesc pantofii, iar bărbații iubesc femeile pe tocuri. Draga mea, iubește-te pe tine, iubește să porți tocuri și iubește brațul unui bărbat puternic de care să te sprijini atunci când drumu-i pietros, iar tocul nu-i gros.

Dacă ai mers pe un drum pietros purtând tocuri, apleacă-te doar sa-ți admiri pantofii!

 

Share Button

Comments

comments