Cum să ai grijă de părul tău. 3 paşi simpli pentru un păr de invidiat

cum-sa-ai-grija-de-prul-tau

Cum să ai grijă de părul tău indiferent de sezon sau de schimbările drastice prin care a trecut în urma transformărilor de look? Ce produse să folosim pentru ca părul nostru să arate şi să fie sănătos?  Toate ne dorim un păr plin de vitalitate, strălucire şi volum, nu-i aşa?  Dar câte dintre noi ştim să-l îngrijim corect?  Indiferent de nuanţa părului tău, acesta are nevoie de o atenţie deosebită pentru un look deosebit.

Cel mai greu de întreţinut este părul blond, iar cele care au această nuanţă pot confirma asta. Am scris acest articol din dorinţa de a le ajuta pe cele care se confruntă cu probleme în privinţa îngrijirii părului sau pur şi simplu pentru a le veni în ajutor celor care nu mai stiu la ce să recurgă pentru a salva podoaba capilară de factorii extremi de dăunători.

Mie mi-a plăcut să-mi fac destul de des schimbări de look. Am fost brunetă, roşcată, caramiziu, roz şi într-un final am ajuns la blond. Îţi dai seama la ce chinuri a fost supus părul meu.:) Cu toate acestea, am avut grijă ca cel puţin odată pe săptămână să-l hidratez, fie cu produse din comerţ, fie cu diferite măşti făcute în casă. Masca cu avocado, ulei de masline, gălbenuş de ou, miere, zeamă de lămâie, vitamin A şi vitamin E, a fost una dintre cele mai benefice măşti de păr pe care am folosit-o.

A, şi uleiul de argan, pe care-l folosesc simplu pe părul uscat, chiar pot spune cu mâna pe inimă că mi-a ajutat foarte mult părul.  L-am folosit mai bine de un an pe cel de la Natura, Hair Elixir. Pot să spun, the best. Cel puţin, părul meu, arată mult mai sănătos de când îl folosesc. Uleiul de cocos este şi el un aliat pentru un păr strălucitor. Mai puţină placă, uscătorul de păr doar atunci când este absolut necesar, deşi îmi place să-l folosesc pentru volum, între timp părul meu a făcut cunoştinţă cu peria rotativă, care-l coafează, usucă şi îi dă volum în acelaşi timp, cool, nu?

Tu cum ai grijă de părul tău, ce ponturi cunoşti pentru un păr frumos şi sănătos? Let me know!

 

 

 

Share Button

Comments

comments