Cum ne salvează machiajul în situaţiile neplăcute, câteva idei pentru tenul cu probleme

pudra max factor

Da, machiajul ne face să arătăm mai bine, să ne simţim mai bine, să acoperim anumite defecte în spatele cărora se ascund nopţi nedormite. Sau … de ce nu, să ne punem în valoare trăsăturile, Aliluiaaa că există aşa ceva! Să nu fim ipocrite să spunem că preferăm naturaleţea, deşi pungile de sub ochi sunt mai mari decât cartofii, sau porii sunt atât de adânci că pericolul căderii este inevitabil, sau tenul este atât de gras, că este pericol de alunecare. Hai să fim serioase şi frumoase, de ce nu. Pentru că da, un machiaj de cele mai multe ori chiar ne ajută, asta dacă nu exageram, aşa cum o fac foarte multe dintre noi, fără să ne dăm seama, uneori.  Vedem adesea, printre noi…la tot pasul, tipe care port măşti, la propriu sau la figurat 🙂 dar asta e altă poveste, tristă oricum :).  Unele suntem norocoase având un ten fără mari probleme, altele mai puţin norocoase.

Fie că eşti în tabăra celor cu un ten perfect, fie că ai un ten care-ţi dă mari bătăi de cap, nu-i bai. Soluţii există. Aliluia, again! Dacă ai un ten cu mari probleme, e musai să mergi la un dermatolog sau dacă asta nu e o soluţie pentru tine, tratamentele naturiste, maştile făcute în casă… ajung să fie soluţia pentru moment.  O să revin curând cu idei de măşti care chiar au un efect benefic asupra tenului. Tenul meu este departe de unul perfect, dar adora apa de trandafir, măştile făcute în casă şi răsfăţul cuvenit după o zi de muncă. Trebuie să spun că folosesc doar igrediente bio atunci când aleg să-mi fac singură masca pentru faţă, dar asta e un subiect despre care o să vorbim într-o altă zi.

Referitor la machiaj, şi pentru că nu am un ten perfect, vreau să-ţi spun că tenul meu se împacă foarte bine cu pudra Max Factor Crème Puff, este pentru toate tipurile de ten, matifiază, nu încarcă tenul (bine, asta dacă nu alegi să-ţi aplici întreaga cantitate pe fată J ) şi da, este translucidă. Deşi nu o folosesc de foarte mult timp, pot spune că este încă ceea ce mi se potriveşte. Imi place machiajul natural, îmi place să ascund imperfecţiunile tenului şi-mi place să am un machiaj fresh pe toată durata zile, sau de ce nu, pe toata durata unei petreceri J

Tu ce produse foloseşti pentru tenul tău? Let me know!

 

 

 

Share Button

Comments

comments