Cum am pierdut cel mai minunat barbat de pe planeta

28585582603_55bcb1be30_k

Astazi scriu despre tine, iubitule. Tu, cel ce ai fost cel mai minunat barbat pe care l-am cunoscut, cel ce m-a ajutat sa cunosc iubirea in profunzime, unicul care mi-a oferit totul …si chiar mai mult. Dar te-am pierdut, iubirea mea. Pentru ca nu-i asa, cand mingea vine la tine, tu ii dai cu piciorul.

Cum arata cel mai minunat barbat, cum arata barbatul perfect, cum arata barbatul pe care orice femeie si-ar dori sa-l cunoasca? Cel mai frumos barbat, cel mai dorit barbat… este cel care iubeste. Si o face atat de bine, incat tu o sa simti ca fericirea te tine de mana. Cum am pierdut cel mai minunat barbat de pe planeta?Te-am pierdut atunci cand credeam ca nimic nu o sa stea in calea fericirii noastre si am ucis iubirea cu propriile arme. Si da, am facut-o incet si sigur, crezand ca nu-ti vei permite sa pleci din viata mea vreodata. Te-ai retras si tu, incet si sigur si n-ai lasat in urma ta decat iubirea ce ti-am purtat-o… candva.

Te-am pierdut atunci cand am asezat iubirea pe locul secund al podiumului fericirii, iar mai apoi a coborat o noua treapta, si inca una, si inca una, pana cand tu te-ai retras ca un barbat, nu precum un purtator de cravata.

Iar mai apoi.. Tu, cel ce ai fost candva barbatul perfect, barbatul pe care orice femeie si-l doreste te-ai transformat intr-un oarecare, intr-o pulbere de praf ce poate fi usor data la o parte, iar amintirile care macina au si ele termenul lor de valabilitate, nu-i asa? Acum stai cu amintirile si te intrebi cum ar fi fost daca…

Barbatul perfect, barbatul pe care orice femeie si-l doreste, cel care te iubeste si nu se pripeste

Atunci cand mi-ai oferit iubirea, mi-ai oferit intregul!

Share Button

Comments

comments