Cum am devenit femeia pe care orice barbat si-o doreste. Zambesc si-ti spun cateva cuvinte

Cum arata femeia pe care orice barbat si-o doreste? Nu trebuie sa astepti un raspuns cinstit din partea iubitului tau la aceasta intrebare, probabil o sa-ti spuna “exact asa cum esti tu”, ocolind adevarul si ascunzand idealul pe care si-l doreste. Desigur, tu esti iubita lui, cea care ii lumineaza ziua, cea pe care o iubeste cu toate mofturile pe care le face, femeia care ii este alaturi, cea care il asteapta acasa cu supa calda : ) care are grija ca hainele pe care le poarta sa fie imaculate si cea cu care se simte in siguranta. Cu toate acestea, femeia pe care orice barbat de pe aceasta planeta si-o doreste, arata altfel, se comporta altfel si actioneaza altfel.

femeia dorita

 

Si nu, nu este femeia supusa sau femeia care uita sa mai plece din fata oglinzii sau cea care considera ca toata ziua trebuie sa stea sa curate casa, nici femeia care-si toceste pantofii prin mall-uri sau cea care nu iese nemachiata din casa, nici macar cea care ii ofera libertate barbatului. Femeia pe care toti barbatii si-o doresc este cea sigura pe ea, cea caruia nu-i este teama, care are incredere in abilitatile ei, cea care barbatii nu fac ce vor din ea, ci cea care ea face ce vrea din barbati.

Este femeia cu atitudine. Sexy, chiar daca poarta o banala pereche de jeansi, dar stie cum sa-i poarte, cea pentru care rujul rosu este un accesoriu, iar rochia nu este singura ce o face sa se simta sexy, atragatoare si irezistibila, femeia care stie ce vrea, iar atunci cand iti zambeste n-ai puterea sa i te impotrivesti in niciun sens.

Cea pe care o doresti atat de repede, dar nu se stie daca o poti avea. Femeia pe care orice barbat si-o doreste este femeia cu atitudine, femeia care face ce vrea, nu care sta sa-i ceara aprobari peste aprobari celui cu care are o relatie. Nu ma intelegeti gresit, vorbesc de femeia care nu indrazneste sa faca nimic si alsolut nimic fara sa-I ceara iubitul aprobare, cea care nu are incredere in ea.

Este extraordinar de simplu sa devii femeia pe care orice barbat si-o doreste cu ardoare, pe care orice barbat vrea sa o aiba pentru tot restul vietii. Nu-ti mai fie teama, indrazneste si nu-l cicali!  Simte-te frumoasa, simte-te dorita, simte-te femeia pe care orice barbat si-o doreste, ai curaj sa iei decizii si singura.

 

 

 

Share Button

Comments

comments