Confesiunea barbatului care si-a inselat sotia din prima clipa. De ce continua sa o faca?

De ce insala barbatii? De ce nu? 🙂 Atunci cand o femeie trece prin asa ceva, voi barbatii n-aveti idee cate raspunsuri cautam, cate intrebari fara raspunsuri avem si cate stari trec prin noi intr-o fractiune de secunda. Dragelor, de cele mai multe ori nu femeile sunt vinovate pentru escapadele barbatilor, ci ei. Cei care au o dependenta si niste fantezii pe care nu le pot impartasi cu noi.

conf barbatului

Si fiind un subiect larg dezbatut, care inca necesita o cercetare amanuntita continua …si care va continua sa fie analizat, cautat, dezbatut si studiat, am primit din partea unui domn, raspunsul prompt la aceasta intrebare. De ce insala barbatii?

Unii gasesc potrivit ca dupa 30 de ani de casatorie, dupa ce treci de prima tinerete, e ok sa cauti si altceva, chiar daca tu esti inca legat de sotia ta. Ca ea nu mai arata ca la 20 de ani, ca te-ai cam plictisit, ca mai vrei si tu ceva nou… si tanar, ca partenera nu-ti mai acorda atentia pe care crezi ca o meriti, si multe alte motive. Pentru mine nu astea au fost motivele.

Mi-am iubit si inca imi iubesc sotia si cu toate acestea am inselat-o din prima clipa. Imediat dupa casatorie. Cu toate acestea, ea nu a aflat si prin urmare noi nu ne-am despartit.  Am stiut doar eu cu mine. Am inceput sa insel din pura curiozitate, lucrand intr-un domeniu in care am fost inconjurat si am avut parte doar de femei superbe. La inceput a fost o curiozitate, dupa o depedenta sau un obicei de care nu m-am putut lepada. . Tot atunci am descoperit in mine niste fantezii pe care nu puteam sa le impartasesc cu sotia mea. Chiar daca sunt trecut de prima tinerete, nu-mi insel sotia cu o femeie care are peste 30 de ani. Asta e fantezia mea. Imi iubesc si respect sotia, dar inca n-am scapat de acest viciu.”

Share Button

Comments

comments