Cine te crezi sa te joci asa cu inima mea? Pazeste-o pe-a ta, saraca de ea!

Ai stiut sa te joc cu sentimentele si cu inima mea, asa cum nimeni nu a stiut sau nu a reusit asta pana acum. Ti-am permis pentru ca te iubeam prea mult…si nu vedeam viata fara tine. Credeam ca tu pentru mine esti totul. Cat de mult m-am inselat. Ai crezut ca ma poti rani neincetat, dar ai sfarsit prin a te rani pe tine insuti. Acum care dintre noi e mai bine. Care dintre noi e fericit?  Nu m-am razbunat pe tine, doar ti-am platit-o cu indiferenta. Si asta te-a durut teribil.

cine te crezi

Ce …respect, sustinere, fericire, incredere, implinire sa-ti ofere un barbat care se sperie si fuge la fiecare fulg de nea venit din inima suferinda? Grea si dureroasa a fost despartirea, trebuia sa se intample asta mai devreme sau mai tarziu, nu? Doar nu asteptam sa ne traim iubirea ca prostii care-si pierd timpul in defavoarea lor.

Candva mi-ai zis ca esti speriat in privinta relatiilor si asta pentru ca …pentru tine nu a functionat pana acum. Pai mai baiatule, nu o sa functioneze nici in viitor, la cum vezi tu relatia si la cum actionezi. Au urmat cateva clipe de fericire impreuna si atunci mi-ai zis ca te-am facut sa te simti cel mai fericit om de pe planeta. Asta pana cand ai decis sa te muti, cred. Pe alta planeta.  Pentru ca te simteai prea comod in lunga noastra relatie.  De ce mai cauti disperat drum catre planeta care te facea fericit? Te-ai pierdut si nu te mai regasesti? Imi pare sincer rau pentru tine. Dar ai pierdut decolarea. Care e lectia pe care chiar tu ai zis ca ai invatat-o? exact! Trateaza-l pe cel de langa tine asa cum tu vrei sa fii tratat. Respecta, daca vrei respect. Surprinde-o placut. Iubeste-o pana lesina 🙂 aici glumesc…putin. Si inca ceva. Nu inceta niciodata, dar niciodata sa o cuceresti, doar asa nu o poti pierde niciodata.

Ti-ai dat seama prea tarziu de ceea ce putea urma. De ce mai mereu iti dai seama prea tarziu? 🙂  Nu ai pretuit ce era important. Totusi, cine te crezi sa te joci cu inima mea? Ai grija de a ta!

 

Share Button

Comments

comments