Ceva pentru fete, băieții nu trebuie să știe așa ceva

58b1a7c2c31026e1c8f45c547f6ca762 (1)

Astăzi vorbim ca între fete, despre frumusețe, iubiri secrete și rețete, uite că am făcut și-o rimă :). Împărtășim secrete menite să ne facă mai superbe decât suntem…și poate mai modeste. Am să-ți scriu câteva cuvinte cu scopul de a te ajuta să ai mai multă încredere în tine, să-ți acorzi mai multă atenție și să devii mai bună pe zi ce trece. Nu sunt un guru în materie de frumusețe, relații sau pozitivitate, dar vreau să începi să scoți tot ce-i mai bun din tine chiar din clipa asta.

În urmă cu ceva ani, aveam mari probleme cu tenul, cu părul și mult mai multe kilograme, aproximativ 13 kilograme în plus, nu puneam mare preț pe mișcare, pe o alimentate sănătoasă, iar social media îmi ocupa tot timpul. Până când mi-am propus să fac câte ceva nou în fiecare săptămână. Și bine am făcut! Am început în primul rând cu schimbarea alimentației, la scurt timp cu sportul, iar mai apoi cu plăcerea de a petrece ceva timp și în librariile pe care aproape le găsești la tot pasul. Dar stai un pic, am omis ceva destul de important. Timpul! Ce facem cu timpul? Chiar mă gândeam cum de nu am o zi întreaga timp să fac tot ce îmi propun? Da, uneori 24 ore nu- s deloc suficiente.  6 dimineata nu-i deloc o oră decentă pentru mine, sunt de părere că ar trebui interzisă prin lege 🙂 Așa că am căzut de acord că ora decentă și avantajoasă este 7, atunci când mișcarea de dimineață, cel puțin un capitol dintr-o care…și un mic dejun copios… e tot ce am nevoie.

Trecând peste aceste detalii plictisitoare, dar extrem de interesante, zic eu 🙂 vreau să-ți spun câteva cuvinte și despre îngrijirea tenului.

De câte ori s-a întâmplat să adormi cu machiajul pe față? “S-a întâmplat” intenționat. Din varii motive, iar unul dintre ele e faptul că nu ai vrut ca dimineața iubi să te vadă nemachiată, iar mai apoi să se întrebe cine- i tipa de langă. Doamne ferește! Oricum o să se întrebe…la un moment dat, în sensul bun sau în celălalt. Una peste alta, demachierea este foarte importantă. Demachiază-te, femeie. Dacă nu o să se sperie acum de tine, cu siguranță mai târziu nici atât. Deși unele dintre noi arătam mult mai bine machiate, iți spun să te și demachiezi, asta dacă vrei să mai ai ce sa mai fardezi.  În speranța că nu te-am plictisit deja, uite ce folosesc eu în prezent pentru demachiere, iar crema aceea de mâini este deja mai mult decât super.

16938643_960248387443216_8811020785780683409_n

 

 

 

Share Button

Comments

comments