Cel mai urât lucru la un bărbat. Câteva cuvinte pentru el

ipocriti

Hai să-ţi zic câteva cuvinte, să-ţi zic care e cel mai urât lucru la un bărbat… sau ce mă face să fug când întâlnesc un astfel de bărbat. Fiecare dintre noi avem cel puţin o regulă peste care nu putem trece într-o relaţie, unii au mai multe, alţii au doar una. Măşti la început de relaţie, situaţii care nu ne fac cinste, dar le acceptăm din obişuinţă sau doar pentru că e mai simplu. Asta e valabil, atât la bărbaţi, cât şi la femei. Aşteptăm relaţii fericite, acoperite de întreg pachetul fericirii, credem că suntem experţi în iubire, dar inimile noastre urlă după dragostea celor patru anotimpuri. Ce faci tu pentru asa? Cred că tot aştepţi. Ai grijă, fericirea e ca o minge, tot alergăm ca bezmeticii după ea…şi cum am prins-o îi dăm cu piciorul.

Care e cel mai urât lucru la un bărbat? Spun bărbaţi, nu băieţi…şi nu vreau să fac referire la femei acum, pentru că noi suntem ceva mai complicate 🙂

Cel mai urât lucru la un bărbat este ipocrizia. Ei bine, aici poate intra un întreg pachet. Bărbaţi ipocriţi sau pur şi simplu, bărbaţi…, nu doar purtători de … 🙂 cravată, să-i zicem. Mincinoşi, purtători de cravată care habar nu au cum să se poarte cu o femeie, cum să o cucerească, să o respecte şi într-un final să-i ajungă la suflet, bărbaţi care n-au aflat încă ce-i femeia, în adevăratul sens al cuvântului, minţindu-se de fapt pe ei.

Purtători de cravată cărora le e prea greu să fie bărbaţi. Vorbesc despre cei cărora le este dificil să-şi ţină promisiunile, să respecte, susţină, iubească şi să-i ofere încredere femeii de lângă el. Nu, nu e greu. Şi nu, nu-s lucruri imposibile… sau nu, nu cer prea mult, cer lucruri simple, decente şi nu imposibile. Un tip, doar purtător de…cravată mi-a zis la un moment dat că…cer prea mult. Respect, susţinere, incredere, înţelegere, iubire şi armonie, prea mult? Bine, a plecat la fel de repede precum a venit, aliluia.

Nu accepta să stai în braţele unui ipocrit, doar de dragul de a sta în braţele cuiva. Până la urmă, cravata e doar un accesoriu 🙂  Care este regula ta într-o relaţie, care este lucrul peste care nu poţi trece?

 

 

Share Button

Comments

comments