Ce vrea ea, femeia ta?

13308471_10205568624009714_1921835083752905795_o

Te vrea pe tine sau vrea să fie fericită, vrea să traiască în întuneric alături de tine sau vrea să prindă lumina dimineţii în braţele tale.  Tu ce vrei pentru ea? Înainte să-ţi raspuzi, gandeşte-te dacă fericirea ta este ca ea să fie fericită.

Ştii că ai avut o relaţie cu 4 anotimpuri, atunci când ea ţi-a rămas alături şi când ţie nu ţi-a păsat dacă ciorba de curcan nu a ieşit la fel de buna ca cea pe care mama ta ţi-o pregatea, când ti-a fost aproape şi te-a susţinut necondiţionat, când în pofida furtunilor prin care aţi trecut, nu a dat drumul mâinii tale, când chiar şi după ani, încă aştepti cu nerabdare să ajungi acasă. Nu-i asculta pe acei proşti cu ştaif care spun că ea o să-ţi fie alături indiferent…sau pentru că nu o să aibă curajul să te părăsească. O, da şi ce curaj o să aibă, atunci când o să simtă că nu mai face parte din această relaţie. Nimic nu o să o mai oprească. Ce o să faci atunci? O să-ţi fie alături acele persoane cu ştaif despre care ţi-am spus mai deveme.

Femeia, de fapt, doreşte să fie stăpâna propriei sale vieţi, ca şi tine. Nu-ţi transforma relaţia într-una de posesivitate. Nici măcar nu ai nevoie de asta, chiar dacă îţi doreşti. Arată-i că o preţuieşti dacă nu…ea s-ar putea lăsa preţuită de un altul. Am scris mai multe despre asta…> aici

Iubeste-o, dar nu o sufoca, preţuieşte-o, susţine-o, cucereşte-o. Asta vrea ea, femeia ta. Ah, şi încă ceva. Te vrea pe tine fericit.

Ea poate să-ţi zâmbească, deşi ascunde durere în spatele zâmbetului, te iubeste chiar dacă e furioasă şi  tace atunci când are multe de spus. Indiferent de felul cum tu ti-ai dorit să pui stăpânire pe inima ei, ea poate în doar o secundă să renunţe la tine, fără resentimente, iar mai străin decât omul pe care l-ai iubit odată nu poate fi nimeni.

Ce vrea ea, femeia ta? Ce vrei tu, bărbatul ei?

 

 

 

 

Share Button

Comments

comments