Ce vor femeile/ ce vor barbatii. Despre femeia si barbatul ideal

Lucrurile nu sunt asa complicate pe cat par!!! Sincer, de cate ori ti-ai pun intrebarea asta? E adevarat ca femeile sunt ceva mai complicate decat barbatii, dar iata ce vor ele, si de ce. Femeile descriu barbatul ideal in “doar” cateva cuvinte, intr-o ordine aleatorie, ele vor: sa arate bine, sa fie inteligent, sa aiba o cariera de succes, sa fie potent financiar, romantic, plin de surprise, sa nu locuiasca cu parintii, sa detina vila cu piscina ( la munte si la mare), casa de vacanta in diferite orase ale lumii, sa- i ofere vacante in cele mai superbe colturi ale lumii, si lista poate continua cu alte zeci de cereri.

Cu toate acestea, ce vor ELE de fapt!?

Ei bine, ele vor fericire, fericire suprema daca se poate, pentru ca fericirea aduce dupa ea tot ce are nevoie femaia pentru a avea o relatie de iubire sanatoasa. Daca ai descoperit cum o poti face fericita pe femeia alaturi de care ai o relatie. Asteapta-te ca si tu sa ai parte de clipe de neuitat si relatia pe care mereu ti-ai dorit-o. Fa-o fericita!

Dar, ce vor barbatii, ce asteptari au ei intr-o relatie. Cum vad Ei femeia ideala. Pentru ei cel mai important este prezentul. Ei traiesc prezentul si nu-si fac planuri pentru perioada ce urmeaza, cu alte cuvinte, ei cauta sa traiasca frumos momentul. Bineinteles, aspectul fizic este important. La prima intalnire barbatii sunt atenti la: ce vocabular ai, unde lucrezi, daca ai animal de companie, ce cupa ai la sutien, ce dimensiune au tocurile pe care le porti, si se mai intreaba daca o sa-l lasi pe el sa plateasca el nota sau o sa impartiti suma.

Una peste alta, pentru barbati femeia ideala este …frumoasa. Da, doar la asta se rezuma, si nu ma refer doar la aspectul fizic. Barbatii vor o femeie frumoasa, atat in exterior, cat si interior. Asta depinde in mare masura si de voi, dragilor. Cati dintre barbati au abilitatea de a face o femeie sa se simta frumoasa, inca de la primele ore ale diminetii, fara make-up, high-heels  sau o rochie frumoasa?

 

 

 

 

Share Button

Comments

comments