Ce trebuie sa stii daca vrei o silueta de invidiat

Cine nu-si doreste o silueta de invidiat?! Toate stim ca e mult de munca pana a ajunge acolo. Dar ce e de facut atunci cand vrei sa slabesti si nu ai timp pentru exercitii fizice, programul de la birou este incarcat, iar tot ce-ti ramane de facut este sa alergi pana la cel mai apropiat fast-food?

Beautiful slim body of woman in lingerie

Simplu! Mi-am propus sa-mi fac un desfasurator pe care sa-l respect cu sfintenie,unull care sa-mi permita sa am parte de obiceiurile mele zilnice, fara a decala programul la job sau a face eforturi extreme.

Astfel, dragele mele, mi-am propus si chiar am reusit sa incep fiecare dimineata voioasa, cu un mic dejun mai mult decat copios, cateva exercitii pe stepper si cateva abdomene, nu prea multe pentru ca nu sunt prea prietena cu exercitiile fizice. Cu toate astea, am facut un obicei din a respecta acest program de “efort”  pentru ca pentru mine era un efort, si in fiecare dimineata imi incepeam ziua cu putina miscare.

Am adaugat in meniul meu, sucurile naturale, preparate de mine in casa, am luat tot timpul gustarici la mine (migdale, mere, pere J) si am exclus din alimentatia mea prajelile. A, si era sa uit. Am inceput sa beau multa apa si sa am gustari mici si dese. Asadar, succes fetelor!

 

Share Button

Comments

comments