Ce are ea si nu am eu?

Atunci cand visele au devenit goale, cand asteptarile au luat sfarsit, cand incercarile si sperantele de a construi ceva impreuna sau epuizat, putem spune ca totul intre noi s-a rupt. Cand clipele minunate pe care le-am petrecut impreuna ne-au condus la calea cea mai usoara catre fericirea suprema.

Cu toate astea, nu-mi ramane decat sa ma intreb: cum ar fi fost daca… cum ar fi fost daca am fi imbatranit impreuna, de ce dupa ani de fericire, i-ai intins mana ta si te-ai oferit alteia? Ce are ea si nu am eu?

ce are ea si nu am eu

Ai uitat probabil ca relatia implica munca. Da, munca! Nu e usor sa duci o casnicie pana la capat, nu e usor sa imbatranesti alaturi de persoana iubita. Pe langa compromisuri, trebuie si e nevoie de un intreg tablou de reguli pentru ca relatia sa functioneze.

Intr-o relatie nu esti singur, nu uita asta. Odata ce ai intrat in acest raport, joaca inteligent. Nu te juca singur. Nu uita, vrei o relatie sau vrei singur? Nu poti sa ai o relatie singur. Daca vrei un raport fericit e nevoie ca ambele persoane sa fie devotate si nu numai. Nu trebuie sa te gandesti doar la tine, ofera ce-i mai bun! Cu toate astea, cum ar fi fost daca…

 

 

Share Button

Comments

comments