Cât de uşor poţi să împingi o femeie în braţele altui bărbat. Trei paşi siguri dacă vrei să fii părasit

kiss

Tu eşti singurul care o impinge să fie în braţele altui bărbat şi faci asta cu mare avânt şi voinţă.  Credeai că ea, femeia pe care o iubeşti nu poate supravieţui în braţele puternice ale altui bărbat? Poate! Şi într-un mare fel, care o duce către ceea ce ţie ţi-a fost mereu teamă. Cât de uşor poţi să o trimiţi în braţele altui bărbat? Care sunt paşii pe care să-i faci dacă vrei să te părăsească cea căreia i-ai oferit inima?

Primul pas a fost atunci când i-ai aratat cât de tare îţi pasă, în toate momentele în care ea spera că tu vrei la fel de mult ca ea, dar ai pus cărămidă peste cărămidă şi ai construit un zid prin care ai delimitat sentimentele care au fost reciproce, cândva. Ai încetat să o cucereşti. Credeai că treaba asta cu cucerirea e valabilă doar la început? Oh, aşa greşit!

Ai împins-o în braţele altui bărbat atunci când ai uitat să o faci să zâmbească sau atunci când i-ai şters zâmbetul. Zâmbetul care, cândva era tot ce voiai să vezi. L-ai şters încet, dar sigur, iar ce e cel mai trist e că nici măcar asta n-ai observat? Preţuieşte ceea ce ai, altfel o să dispară şi ea, şi zâmbetul. Tu, cel ce te crezi un bărbat adevărat, dorit, admirat şi bun la…copt pâinea, dacă crezi că eşti atât de bun pe cât te crezi, de ce nu îi arăţi celei ce i-ai dat cândva inima ta, ce poţi face cu adevarat, care e puterea dragostei ce ai atins-o. Despărţirea e dureroasă, iar să o vezi sau să o stii pe  ea în braţele altuia, fericită, atinsă şi iubita este tortura supremă care îţi chinuie raţiunea.

Când ai încetat să mai lupţi pentru voi, când ai devenit prea comod, când ai privit-o seară de seară cu raceală, ai mai împins-o cu un pas spre braţele altui bărbat. Dacă vrei să fii părasit, arată-i că nu-ţi pasă, fa-o straină ţie, şterge-i zâmbetul de pe faţă cu aceea cârpă murdară cu care nici măcar praful nu l-ai şterge. Fă-o nefericită, cu această ocazie, un altul o să se ocupe de asta. Despărţire, suferinţă, iubire. Tu alegi felul în care acţionezi, fericirea ta, dar şi a celei căreia i-ai dat inima.

 

Share Button

Comments

comments