Cand ne nastem, pe cer apare o stea, ea colinda pana cand gaseste steaua stelelor

Sa-i spui ca-l iubesti din adancul inimii tale, sa-i alini si oboseala, si supararea, iar caminul vostru sa fie plin de veselie si bucurie in viata voastra. Am gasit pe internet un filmulet de la casatoria unui cuplu tanar si frumos care si-au unit destinele de curand.

niagara-falls-wedding

Nu cunosc povestea lor, insa ceea ce mi-a atras atentia cel mai mult au fost vorbele duhovnicului de la slujba de cununie. “ In momentul cand ne nastem, pe bolta cereasca apare o stea, o stea care infrumuseteaza bolta cereasca, iar steaua fiecaruia dintre noi, colinda pe bolta instelata pana cand va ajunge si va intampina, si va gasi steaua stelelor fiecaruia dintre noi.

Iar stelele voastre au colindat pe bolta cereasca si iata stelele voastre s-au intalnit si s-au strans in brate, si din doua stele s-a format o singura stea, care va fi mai mare si mai frumoasa pe bolta instelata a cerului! “. Desi multi dintre noi stiam aceste vorbe, e placut sa le auzi de fiecare data.

Asadar, nu uitati: Cand ne nastem, pe cer apare o stea, ea colinda pana cand gaseste steaua stelelor. Tu ti-ai gasit steaua ta?

 

Share Button

Comments

comments