Atunci când lacrimile au devenit un accesoriu pe chipul tau, ai devenit mai puternică decât ai fost vreodată

cold tears

Ce faci atunci când eşti într-o relaţie toxică, atât de toxică încât nici masca de salvare nu crezi că te mai poate ajuta? Ce faci sau cât stai înt-o relaţie care îţi macină până şi ultima fărâmă de fericire din tine? Stai şi aştepţi ca lacrimile să-ţi împietrească sufletul cald care se simte bolnăvicios?  Slabiciunea fizică şi sufletească nu-ţi fac cinste, ai făcut destulă caritate acceptându-l şi păstrându-l în viaţa ta, în inima ta care nu a încetat niciodată să spere că suferinţa se află spre deznodământul torturii.

Atunci când lacrimile au devenit un accesoriu pe chipul tau, aminteste-ţi că ai în tine o forţă uimitoare care este dispusă să te ajute să ieşi din relaţia toxică în care eşti, si da… chiar poti!

Am scris câteva cuvinte despre femeile puternice AICI. Şi tu eşti una dintre ele. Nu te lasa pierdută, luptă pentru tine. Aici am scris câteva cuvinte pentru tine.

Nu-ţi spun să arunci toate amintirile pe care le-aţi construit cu iubire, să-ţi toceşti scumpii tai pantofi prin cluburi sau să speri că dacă te apucă dimineaţa în braţele unui oarecare, asta o să-ţi uşureze suferinţa, din contra. Îţi spun să te preţuieşti, să te iubeşti, să-i întinzi mâna puterii din tine care ţipă să-ţi ofere ajutorul.

Ramâi cu ceva bun chiar şi dintr-o relaţie toxică, înveţi lecţii, preţuieşti momente, uneori primeşti şi raspunsuri la întrebările pe care nu îndrăzneai să le adresezi, testezi limite, explorezi noi orizonturi şi în final, dacă nu eşti atentă, intrii pe un drum fără ieşire. Totul depinde de tine,  ce construieşti din iubire. Tu cât de frumos te-ai construit din iubire? Cât de mult ai folosit magia fericirii pentru tine?

Dacă într-o relaţie, tu nu te preţuieşti, dureros sună… dar nici el nu o să facă asta.  Unde e femeia pe care a cunoscut-o la început?  Acel zâmbet, acea puritate, acea fericire sufletească, acea dăruire, şi chiar şi acele promisiuni?  Sunt undeva parcate în timp ce asista la zbârcirea prematură a iubirii voastre. Atunci când lacrimile au devenit un accesoriu pe chipul tau, ai devenit mai puternică decât ai fost vreodată.

 

Share Button

Comments

comments