“Alo! Ti-am trimis prin curier inima mea. Poate nu o mai vrei, dar ea inca te vrea”

Buna incercare, baby.  Atunci cand te-ai oferit in intregime alteia, nu te-ai gandit ce faci cu inimile noastre? Ai gandit cu mintea, nu cu inima, iar asta ne-a mistuit prin interior. Pe tine chiar mai mult. Pentru ca ti-ai dat seama imediat de greseala facuta, iar asta nici macar inima ta nu ti-a iertat-o.

ai inima mea

Se vede asta prin toate actiunile pe care le faci. Tu nici macar acum nu ti-ai revenit. Oh, te gandesti la ce vrea inima ta? 🙂 Vrea caldura, iubirea si alinarea inimii mele? Bineinteles! Inima ta simte raceala, simte singuratate si mai simte nevoia de a avea parte de implinire. Ori, atunci cand ai suflat cu aer rece catre inima mea plina de bucurie si caldura, nu te-ai gandit ca o s-o ingheti, mult timp i-a trebuit ca turturii formati sa se topeasca.

Dragul meu, stiu ca sunt femeia pe care nu ti-o poti permite in acest moment si mai stiu ca desi inimile noastre ard de nerabdare sa fie impreuna, tu esti singurul care poate face ca acest lucru sa prinda din nou viata. Asadar, am inima ta, dar ce pot face acum cu ea?

Share Button

Comments

comments