Adevarata putere a unui barbat se vede in marimea zambetului femeii de langa el! Cateva cuvinte -pentru el si pentru ea!

Poate voi barbatii, nu constientizati asta, dar aceste cuvinte scot la suprafata adevarata putere a voastra, a sexului tare. Tu …barbate puternic si neinfricat, razboinic si plin de muschi, sarmant, cuceritor, fermecator si …romantic, i-ai masurat vreodata zambetul iubitei tale?

STP_1164

Cu siguranta te-ai intrebat daca e fericita si daca nu, sigur ti-ai pus intrebarea cum o poti face fericita. Zambeste sau …rade cu gura pana la urechi atunci cand simtul umorului tau e bine dezvoltat? Iti zambeste dimineata? Ce observi in zambetul ei?

Nu uita! puterea ta, barbate sta in marimea zambetului ei, a persoanei apropiate sufletului tau, a iubitei tale, a iubirii inimii tale. Desigur, asta nu-ti poate parea prea relevant, important sau must-have, dar nu stii tu ce e in sufletul femeii atunci cand iti zambeste. De cate ori te-ai intrebat asta? Daca reusesti sa o faci fericita, vei fi si tu  fericit. Meriti asta, nu-i asa? Merita si ea, nu-i asa? Are si fericirea perioada ei, timpul ei, dar e important ca timpul sa treaca in favoarea voastra. Iubeste-o, fa-o fericita, rasfat-o, fa-o sa se simta femeie.

Share Button

Comments

comments